Over de Bossche Waterweek en zijn deelnemers.
De Bossche Waterweek is een initiatief dat op verzoek van de gemeente 's-Hertogenbosch door de onafhankelijke waterwerkgroep 'DOK073' van de Conceptenbouwers met diverse betrokken 'maritieme' partners ontwikkeld is.
Doel is om 's-Hertogenbosch als waterstad serieus op de kaart te zetten. Met allerlei nieuwe initiatieven krijgt Maritiem ‘s-Hertogenbosch een andere inhoud. Op 14, 15, 16 en 17 september 2017 vonden er verschillende activiteiten op en rondom het water plaats. Ook in 2018 verwacht de organisatie weer een nautische programma te kunnen aanbieden in september. Hou de site, app, facebook en instagram accounts in de gaten.

Check via de officiële Bossche Waterweek app vooraf én tijdens het event het complete programma, het tijdschema en de locaties. Vind gemakkelijk de plekjes in ’s-Hertogenbosch waar je kunt drinken, eten en slapen. Zoek en boek de watertaxi, hop-on en hop-off. Check-in bij de events waar je live aanwezig bent en verzamel zo jouw maritieme strepen. Met deze app hoef je ook in 2918 niets te missen van meer dan een week waterplezier. Tot ziens bij de Bossche Waterweek 2018! Beschikbaar voor iOS en Android.
contact
Bossche Waterweek
Tramkade 26
5211 VB ’s-Hertogenbosch